Kategorie
 
 
 
 
 

Zbavte se bolesti masážní akupresurní podložkou

Trpíte bolestí zad, těžkých nohou či hlavy? Vyzkoušejte v pohodlí domova masáž pomocí akupresurní masážní podložky.

Trpíte bolestí zad, těžkých nohou či hlavy? Vyzkoušejte v pohodlí domova masáž pomocí akupresurní masážní podložky.

Akupresurní masáž vychází z tradiční čínské medicíny

Tlakem na akupunkturní body stimulujete reflexní zóny na chodidlech a energetické meridiány. Na rozdíl od akupunktury, při níž ke stimulaci akupunkturních bodů dochází pomocí vpichu jehel, akupresurní masáž pracuje pouze tlakem na konkrétní body. Akupresurní podložkou si nyní i vy můžete dopřát akupresurní masáž přímo u vás doma, dokonce i v kanceláři.

Akupresurní podložka svými masážními výčnělky různých tvarů imituje přirozenou, nerovnou zem, jako je pláž, malé kameny nebo tráva. Stimulací akupresurních bodů na chodidlech se v těle zlepšuje energetický tok, čímž se optimalizuje správné fungování našich orgánů.

Proč právě akupresurní masážní podložka?

Akupresurní masáž stimuluje krevní oběh, posiluje imunitní systém, uvolňuje svalové napětí, pomáhá při relaxaci a pomáhá očistit tělo od toxinů. Při pravidelném používání má regenerační a rekondiční účinky. Masážní výčnělky příjemně masírují a stimulují reflexní body.

Chůze na akupresurní podložce působí proti plochým nohám, zbavuje tělo bolesti a uvolňuje svaly po fyzické námaze. Masáží akupresurních bodů se zlepšuje krevní oběh a tok lymfy v těle, proto se akupresurní masáž využívá iv boji s celulitidou.

Pro koho je akupresurní masážní podložka určena?

Masážní akupresurní podložka vám pomůže, když:

  • trpíte bolestmi zad a nohou
  • máte ztuhlé svalstvo
  • máte sedavé zaměstnání
  • máte ploché nohy

Akupresuru by neměly aplikovat těhotné ženy, lidé se závažnými poruchami krevního oběhu, s hemofilií nebo vnitřním krvácením. Pokud trpíte závažnými zdravotními obtížemi, informujte se o možnosti aplikace akupresury u lékaře.

Jak používat masážní akupresurní podložku

Používání akupresurní podložky je velmi jednoduché. Po podložce s masážními výčnělky můžete chodit, ležet na ní, dělat kolébku na zádech, masírovat nohy, když sedíte, nebo si na ni sednout. Tlak na akupresurní body vyvíjíte váhou svého těla. Intenzitu tlaku víte ovlivnit způsobem používání masážní podložky. Záleží na vás zda si masáž dopřejete vestoje, vsedě, vleže, v ponožkách nebo naboso.

Nohy můžete masírovat v sedě tak, že chodidly na podložku zatlačíte a následně tlak uvolníte. Intenzitu tlaku na akupresurní body zvýšíte, když se budete po podložce procházet.

Účinnost masáže akupresurních bodů na chodidlech zvýšíte, pokud si před masáží vložíte nohy do teplé vody. Do vody můžete přidat sůl nebo bylinky. Nohy důkladně usušte ručníkem a projděte se po masážní rohoži.

Při bolestech zad či ztuhlého svalového tonu se můžete o podložku opřít a mírně hýbat zády do stran. Ztuhlé svalstvo zad si uvolníte pokud si na masážní podložku s výčnělky lehnete. Tlak na akupresurní body zvýšíte jemným valivým pohybem do stran.

Výhody akupresurní podložky:

  • zlepšuje svalový krevní oběh
  • snižuje svalové napětí
  • zlepšuje cirkulaci krve a lymfy
  • posiluje svaly na nohách
  • zkracuje čas regenerace těla po fyzické námaze
  • zmírňuje bolest unavených nohou, zad, krku a ramen
  • stimuluje činnost nervového systému
  • zabraňuje plochým nohám a pomáhá správně tvarovat nohu dítěte

Dejte stop bolesti a únavě a dopřejte si reflexní masáž pomocí akupresurní podložky v pohodlí vašeho domova kdykoliv, kdy se budete cítit vyčerpaní nebo vás bude trápit bolest zad či ztuhlé svalstvo. Objednejte si akupresurní podložku nyní a užívejte život naplno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze